Vierdaagsefeesten
12-18 juli 2025nijmegen

Rolling Beat Machine

Placeholder for Rolling Beat Machine 04 hi resRolling Beat Machine 04 hi res
Let op, dit is programma uit 2022, kijk hier voor het actuele programma.

‘Heilige Graal’, ‘Ark des Verbonds’, ‘Pandora’s Box’, ‘Bron van de Eeuwige Jeugd’, het zijn allemaal namen voor hetzelfde onbeschrijfelijke apparaat dat al eeuwenlang wordt doorgegeven: Rolling Beat Machine. Een bovennatuurlijk buitenaards geschenk aan de mensheid; een nieuwe dimensie.

Deze machine rolde samen met Mozes door de Sinaï-woestijn, met Alexander de Grote van het Griekse naar het Romeinse Rijk, met Mohammed van Mekka naar Medina, met Genghis Kahn tot aan de Donau, naar het beloofde land met de Kruisvaarders, terug met de Tempeliers via de Zijderoute, over zee met Columbus naar Amerika en vermomd als hutkoffer op de Holland-Amerikalijn.

Overal waar hij ging bracht deze magische koffer mensen in extase. Strijd, angst en schaamte werden vergeten, het leven werd gevierd. Deze dimensie was voor het heersende gezag echter niet wenselijk. Meer gebaat bij onderdrukking dan een vrije geest, werd de Rolling Beat Machine keer op keer verboden en vogelvrijverklaard. Geschiedenisboeken werden herschreven, alsof de fenomenale machine nooit had bestaan.

Na jaren van intensief onderzoek vond kapitein Bastard de machine in een pandjeshuis in Caïro en maakte hem volledig schoon en lapte hem volledig op. Rolling Beat Machine is teruggekeerd om te voldoen aan twee van de belangrijkste behoeften van het leven: vrijheid en plezier. Laat je verrassen en geniet van onze unieke show.

Login
Bekijk winkelwagen