Parasól x Club Voerweg

Zomereditie van uit de hand gelopen huisfeest

Parasól is een uit de hand gelopen huisfeest waarbij disco, soul en allerhande klassiekers ervoor zorgen dat je de wereld even vergeet. Tijdens Valkhof bestaat Parasól één jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Waar kan dat beter dan bij Club Voerweg, met een vijfdelige line-up vol zomerse favorieten. 

19.00 – 20.00: Johnny Mason
Het liefst zou Johnny Mason de hele dag in een tweedehands platenzaak spenderen, op zoek naar de meest obscure houseplaten met de allerhardste grooves. Kan helaas niet, want hij heeft steeds meer sets om voor te bereiden. Zo groeide hij de afgelopen tijd uit tot vaste waarde op de feesten van Parasól. 

20.00 – 21.30: Honey sst
Dit duo noemt zichzelf een ‘soundsystem’ met een specialisatie in disco en house. Zoë & Chels brengen maar wat graag odes aan klassiekers, maar zijn ook niet vies van foute italoklappers waar je nog nooit van hebt gehoord.

21.30 – 23:00: ome Kev
Eigenlijk heet -ie gewoon Kevin Adriaanse, maar jij mag ome Kev zeggen. En wij trouwens ook, kijk maar. ome Kev groeide in no time uit tot een graag geziene gast in de Amsterdamse feestscene. Hij is een energieke wervelwind die zo’n beetje alles op z’n draaitafel durft te leggen, zolang het maar funky is.

23.00 – 00:00: Midas Hutch
Wie jarig is trakteert, dus pakt Parasól extra dik uit. Zo ontvangen ze een man die bovenaan hun lijstje stond: Mr. Midas Hutch! Onder dit bijzondere alias maakt Franklin Groen aka good old FS Green de meest zwoele, door de jaren tachtig geïnspireerde elektronische disco funk en edits van je favoriete tracks.

00.00 – 01.00: Chamos
Dit duo maakt deel uit van een nieuwe generatie Nederlandse dj’s, een groep die niet zozeer wereldberoemd wil worden in één stijl, maar die liever op eigen voorwaarden alle genres door elkaar gooit. En dat wereldberoemd worden, dat moet dan maar met een omweg. Lukt best aardig overigens: Chamos maakte al mixes voor befaamde radiozenders uit Groot-Brittannië en Australië, en draaide dit voorjaar meermaals in het buitenland. 

Ook populair!