Het Zusje van Debbie, Serious Boaters, Emilio Bestevez & friends, Groove Invaders

14:00 - 00:30 uur

Geniet van streetfood, live muziek en mooie terrasjes. 's Avonds komen Zusje van Debbie en Serious Boaters de Vierdaagsefeesten afsluiten aan de Waal.

Terras:
DJ: DEES
Aidan & The Wild (Popsport)
Son del Barrio (MEX)
Groove Invaders
Serious Boaters (host)

Labyrinth:
Het Zusje van Debbie (host)
Emilio Bestevez & friends

Promenade:
Bianca Ciocca (I)
The Moans

Op Smkmrkt Labyrinth kun je genieten van een smakelijke selectie streetfood, live muziek, knusse terrasjes om te relaxen, verschillende barretjes en een prachtig uitzicht op de Waal. Dit jaar vind je op de smaakvolle Promenade vind je een tiental foodtrucks met eten uit alle werelddelen. Bij het ondergaan van de zon transformeert het Labyrinth naar een groot gevarieerd straatfeest waar iedere avond gedanst kan worden tot in de late uurtjes. Op twee podia kun je dansen op een veelvoud aan muzikale stijlen. Zo is er ruimte voor disco, hiphop/urban, reggea/dancehall, latin, afrobeat, italo maar ook voor de nodige pop en hitjes. Voor ieder wat wils!

Na zeven dagen samen dansen sluiten we ook samen af: traditiegetrouw aan de Waalkade in Nijmegen. Na een week ontmoetingen, optredens, festivals, feestjes, dansen we met Zusje van Debbie het einde van de Vierdaagsefeesten tegemoet. Ook de Serious Boaters komen even langs met hun beste platen. 

Locatie

Waalkade Labyrinth, Nijmegen

Ook populair!