Veelgestelde vragen

Uiteraard kunt u altijd met vragen bij ons terecht! Om u sneller van een antwoord te voorzien hieronder een overzicht van veelgestelde vragen:

Streven jullie als organisatie van Vierdaagsefeesten naar meer bezoekers?

Nee, we vinden het evenement groot genoeg zo. Meer bezoekers is geen doel an sich. We willen wel graag meer dagprogrammering met kunst, theater, kinderoptredens. We gaan voor meer diversiteit en meer kwaliteit.

Worden Vierdaagsefeesten en 4Daagse wandelmarsen door dezelfde organisatie georganiseerd?

Nee, de Vierdaagsefeesten worden door een aparte organisatie georganiseerd dan de 4Daagse wandelmarsen. Vierdaagsefeesten: het 7 dagen durende publieksevenement met 1,5 miljoen bezoekers in de binnenstad van Nijmegen, met 37 locaties, wordt georganiseerd door Stichting Vierdaagsefeesten. De 4Daagse wandelmarsen worden georganiseerd door Stichting DE 4Daagse.

Ik wil graag verslag leggen van Vierdaagsefeesten, heb ik hiervoor een accreditatie nodig?

Ja, klik hier voor meer informatie over het aanvragen van een accreditatie voor Vierdaagsefeesten.

Wordt er een persconferentie gehouden voor Vierdaagsefeesten?

Ja, er wordt jaarlijks een persconferentie gehouden op de eerste donderdag van de maand juli. Deze persconferentie wordt gehouden in gezamenlijkheid met de Gemeente Nijmegen en de 4Daagse wandelmarsen. Klik hier voor meer informatie over de jaarlijkse persconferentie.

Ik wil graag de persberichten ontvangen van Vierdaagsefeesten, kan ik me hiervoor aanmelden?

Hiervoor kunt u zich aanmelden via info@vierdaagsefeesten.nl. Wij zullen u toevoegen aan ons mailbestand.

Mogen de foto’s van Vierdaagsefeesten (deze website) gebruikt worden voor publicatie?

Vierdaagsefeesten heeft een online beeldbank waarvan u foto’s in hoge resolutie kunt downloaden om te gebruiken voor publicatie. Hiervoor kunt u een inlognaam en wachtwoord aanvragen via info@vierdaagsefeesten.nl. Mocht u hier niet de beelden vinden die u graag gebruikt horen wij dit graag. Mogelijk kunnen wij u de beelden per mail toesturen of plaatsen op de online beeldbank.