Faciliteiten

Vierdaagsefeesten neemt u graag mee naar bijzondere locaties, de leukste optredens en de meest interessante activiteiten. Het grootste evenement van Nederland is in principe ook voor de pers overal vrij toegankelijk. Wilt u verslag doen van Vierdaagsefeesten? Neem gerust contact op voor tips, meer informatie en/of vragen.

Persconferentie 2019

De gezamenlijke persconferentie van Vierdaagsefeesten, 4Daagse wandelmarsen en gemeente Nijmegen vindt plaats op donderdag 4 juli 2019 in het stadhuis in Nijmegen. Klik hier voor meer informatie.

Accreditatie

Voor Vierdaagsefeesten vraagt u een algemene accreditatie aan om gebruik te maken van onderstaande faciliteiten. De algemene accreditatie verleent geen toegang tot StevenskerkLive. Hiervoor kunt u een speciale dagaccreditatie aanvragen via het aanvraagformulier. Klik hier om uw persaccreditatie(s) aan te vragen.

Heeft u een persaccreditatie ontvangen? Dan mag u:

  • Gratis parkeren in hartje centrum
  • Straalwagens plaatsen op A-locaties
  • Bijwonen van StevenskerkLive concerten

Parkeren

De persaccreditatie geeft u de mogelijkheid om eenmalig te parkeren in parkeergarage Kelfkensbos. Er zijn een aantal uitrijkaarten beschikbaar voor de pers. Een uitrijkaart kunt u aanvragen via info@vierdaagsefeesten.nl

Ontheffingen voor straalwagens kunnen aangevraagd worden via info@vierdaagsefeesten.nl, deze aanvraag dienen wij voor 1 mei 2019 te ontvangen.

Beeldmateriaal

Fotomateriaal vindt u in onze online beeldbank.

We vindenhttp://grootstefeest.nl/ het fijn als u ons fotomateriaal gebruikt. Het fotomateriaal is rechtenvrij te gebruiken.
Bronvermelding Vierdaagsefeesten is verplicht. Naamsvermelding van de fotograaf is verplicht wanneer dit vermeld wordt (zie titel van de afbeelding).

Klik hier voor de online beeldbank:
Login: Pers
Pass: VDFpers

Downloads materialen Vierdaagsefeesten

In onze toolkit vindt u informatie over Vierdaagsefeesten, hier kunt u ook terecht voor plattegronden en overig (beeld)materiaal.

Klik hier voor de toolkit.
Login: Toolkit
Pass: VDFtools