Faciliteiten

Vierdaagsefeesten neemt u graag mee naar bijzondere locaties, de leukste optredens en de meest interessante activiteiten. Het grootste evenement van Nederland is in principe ook voor de pers overal vrij toegankelijk. Wilt u verslag doen van Vierdaagsefeesten? Neem gerust contact op voor tips, meer informatie en/of vragen.

Persconferentie 2017

De gezamenlijke persconferentie van Vierdaagsefeesten, 4Daagse wandelmarsen en gemeente Nijmegen vindt in 2017 plaats op woensdag 5 juli. Klik hier voor meer informatie.

Accreditatie

Voor Vierdaagsefeesten vraagt u een algemene accreditatie aan om gebruik te maken van onderstaande faciliteiten. De algemene accreditatie verleent geen toegang tot StevenskerkLive. Hiervoor kunt u een speciale dagaccreditatie aanvragen via het aanvraagformulier. Klik hier om uw persaccreditatie(s) aan te vragen.

Heeft u een persaccreditatie ontvangen? Dan mag u gratis parkeren in hartje centrum!

 U mag:

  • Gratis parkeren
  • Straalwagens plaatsen op A-locaties
  • Bijwonen van StevenskerkLive concerten

Parkeren

De persaccreditatie geeft u de mogelijkheid om eenmalig te parkeren in parkeergarage Kelfkensbos. Een uitrijkaart kunt u na aanvraag, tijdens de Vierdaagsefeesten, ophalen bij de tijdelijke balie van Vierdaagsefeesten in de Lindenberg (Huis voor de Kunsten). Een uitrijkaart kan alleen worden opgehaald na aanvraag via info@vierdaagsefeesten.nl.

Ontheffingen voor straalwagens kunnen aangevraagd worden via info@vierdaagsefeesten.nl, deze aanvraag dienen wij voor 1 mei 2016 te ontvangen.

Beeldmateriaal

Uiteraard beschikken wij over veel beeldmateriaal van Vierdaagsefeesten. Heeft u beeldmateriaal nodig van Vierdaagsefeesten? Hiervoor kunt u terecht op onze online beeldbank. Vraag via info@vierdaagsefeesten.nl een gebruikersnaam en wachtwoord aan.

Downloads materialen Vierdaagsefeesten

U kunt via onze toolkit diverse materialen downloaden.
Vraag een gebruikersnaam en wachtwoord aan voor onze toolkit via info@vierdaagsefeesten.nl.