Accreditaties

Mediavertegenwoordigers kunnen via deze pagina online een accreditatie aanvragen voor Vierdaagsefeesten. Na ontvangst en goedkeuring van de aanvraag ontvangt u eind juni uw accreditatie.

Algemene accreditatie

U vraagt een algemene accreditatie aan om onder andere gebruik te mogen maken van de extra faciliteiten. Mediavertegenwoordigers kunnen een accreditatie aanvragen via het aanvraagformulier voor algemene accreditaties. Na ontvangst en goedkeuring van de aanvraag ontvangt u zo spoedig mogelijk uw accreditatie.

StevenskerkLive – dagaccreditatie

De algemene accreditatie verleent geen toegang tot StevenskerkLive. Hiervoor kunt u een speciale dagaccreditatie aanvragen via het aanvraagformulier voor dagaccreditaties. Er is voor StevenskerkLive een zeer beperkt aantal accreditaties per dag beschikbaar. Onze vaste partners hebben hierbij voorrang. U kunt voor het aanvragen van uw dagaccreditatie, maximaal drie dagen van uw voorkeur aangeven. We proberen hier met het toekennen zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Voorwaarden algemene accreditatie:

 • De aanvrager dient in het bezit te zijn van een erkende perskaart, dan wel een schrijven te kunnen tonen van de verantwoordelijke redactiechef.
 • Er wordt geen accreditatie verleend aan personen die geen aantoonbare journalistieke functie bekleden.
 • In principe worden niet meer dan twee vertegenwoordigers per organisatie of titel geaccrediteerd (1 fotograaf, 1 redacteur). Mocht u meer accreditaties willen aanvragen, dan kunt u contact opnemen met Suzanne Kuijpers via 024-3233163.
 • Een accreditatie verstrekt bij eerdere edities van de Vierdaagsefeesten resulteert niet automatisch in een nieuwe accreditatie bij een volgende editie.
 • De (dag)accreditatie moet voor 1 juli 2019 via info@vierdaagsefeesten.nl aangevraagd zijn.
 • Na toekenning van de aanvraag wordt de perspas toegestuurd per post, de perspas kan ook opgehaald worden tijdens de persconferentie op donderdag 4 juli 2019.

Aanvullende voorwaarden dagaccreditatie StevenskerkLive:

Voor de accreditatie StevenskerkLive gelden dezelfde voorwaarden als de voor de algemene accreditatie, voor deze accreditatie gelden echter nog een aantal extra voorwaarden:

 • De dagaccreditatie geldt alleen voor fotografen, indien u wilt filmen tijdens StevenskerkLive zult u hiervoor contact op moeten nemen met Suzanne Kuijpers, bereikbaar via 024-3233163.
 • Indien u een interview wenst met de artiest kunt u, nadat u een dagaccreditatie voor Stevenskerk Live heeft ontvangen, contact opnemen met Suzanne Kuijpers.
 • De eerste twee nummers mogen de fotografen vooraan de kerk (bij het podium) fotograferen. Daarna zijn zij verplicht om foto’s te nemen vanuit achterin de Kerk.
 • Het is niet mogelijk om foto’s backstage of vanaf het podium te maken.
 • Het is niet toegestaan om lampen of ander extra licht te gebruiken tijdens het maken van foto’s of opnames.
 • Het verzoek is om niet teveel foto’s te nemen, dit stoort de gasten tijdens het concert in een muisstille kerk.
 • U dient clearance/toestemming van het management van de artiest te hebben voor het maken van opnames. Hiervoor kunt u direct het management benaderen (te vinden op website van de betreffende artiest). Wij verzoeken u het bewijs van deze toestemming/een kopie clearance inclusief eventueel aanvullende eisen minimaal één week van te voren op te sturen naar Stichting Vierdaagsefeesten.