Per bus

Tijdens Vierdaagsefeesten rijden er geen bussen door de binnenstad. Halteplaatsen van het openbaar vervoer bevinden zich net even buiten de centrumring.

We adviseren om op te stappen bij het busstation op Nijmegen Centraal Station of vanaf de halte Canisiussingel (aan de kant van de Waalbrug). In verband met de intocht rijdt openbaar vervoer over de Waalkade. Kijk voordat je met de bus naar Vierdaagsefeesten komt altijd op breng.nl.

De normale nachtbussen rijden niet in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 juli en in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 juli.
Tijdens Vierdaagsefeesten geldt er een aangepaste dienstregeling voor de nachtbussen.
Er rijden meer bussen. Ook geldt er tijdens de Vierdaagsefeesten een ander tarief voor de nachtbussen.

Informatie over de nachtbussen vind je via deze link.

Actuele reistijden openbaar vervoer

Via  de website goabout.com (speciaal gericht op vierdaagse vervoer incl. taxistandpunten) of 9292.nl kan eenvoudig een reis gepland worden van deur tot deur met alle vormen van openbaar vervoer. Actuele halte- en stationtijden worden getoond. Het reisadvies is eenvoudig samen te stellen van en naar een treinstation, postcode of adres met trein en bus. Smartphones kunnen gebruik maken van de 9292-app. Daarnaast is de reisplanner ook bereikbaar via 0900-9292.

For our international visitors there’s an english travel planner available 9292.nl/en. The 9292 App is also available in english.For our international, visitors travelling by bus, there’s an english travel planner available 9292.nl/en. The 9292 Application is also available in english.

bus2
Fotografie: Mathijs Hanenkamp