Kaartverkoop

DIT IS INFORMATIE OVER VIERDAAGSEFEESTEN 2017 – INFORMATIE OVER 2018 VOLGT BINNENKORT

Vierdaagsefeesten is vrij toegankelijk voor iedereen. Echter heeft u voor de StevenskerkLive concerten een ticket nodig, de prijzen variëren per concert. StevenskerkLive is een jaarlijks terugkerende concertreeks voor mensen die een moment van rust en muzikaliteit zoeken, te midden van vertier van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Een unieke gelegenheid om topartiesten op hun best te beleven.

De concerten vinden plaats van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 juli in de oudste en grootste kerk van Nijmegen. Op zaterdag openen de deuren van de kerk een half uur voor aanvang van het concert. Op overige dagen openen de deuren 1 uur voor aanvang van het concert.

De stevenskerklive concerten zijn uitverkocht

Het programma van StevenskerkLive 2017:

Zaterdag 15 juli: Rondé – ticket €15 (UITVERKOCHT)
Zondag 16 juli: Pierce Brothers  – ticket €14 (UITVERKOCHT)
Maandag 17 juli: Lisa Lois sings: Adele – ticket €16 (UITVERKOCHT)
Dinsdag 18 juli: James TW – ticket €16 (UITVERKOCHT)
Woensdag 19 juli: Joep Beving – ticket €16 (UITVERKOCHT)
Donderdag 20 juli: Navarone Classic – ticket €16 (UITVERKOCHT)
Vrijdag 21 juli: Causes – ticket €16 (UITVERKOCHT)

Voor onze kaartverkoop maken we gebruik van het systeem van Active Tickets. Bij vragen neem contact op met +31 (0) 24 – 3554243 of via receptie@doornroosje.nl. Let op: kaarten voor deze concerten zijn alleen te koop via bovenstaande link,  http://www.weetwaarjekoopt.nl/.

De servicekosten bedragen 7,5% van de ticketprijs. Het bedrag van de toeslag is in het laatste scherm van uw bestellingsprocedure te zien (voordat u daadwerkelijk gaat betalen).

15
StevenskerkLive 2015. Fotograaf: Jan Willem de Venster