Kaartverkoop

Vierdaagsefeesten is vrij toegankelijk voor iedereen. Echter heeft u voor de StevenskerkLive concerten een ticket nodig, de prijzen variëren per concert. StevenskerkLive is een jaarlijks terugkerende concertreeks voor mensen die een moment van rust en muzikaliteit zoeken, te midden van vertier van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Een unieke gelegenheid om topartiesten op hun best te beleven.

De concerten vinden plaats van zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 juli 2018 in de oudste en grootste kerk van Nijmegen. Op zaterdag openen de deuren van de kerk een half uur voor aanvang van het concert. Op overige dagen openen de deuren 1 uur voor aanvang van het concert.

Programma StevenskerkLive 2018

Zaterdag 14 juli: Jeangu Macrooy (UITVERKOCHT)
Zondag 15 juli: Jacqueline Govaert (UITVERKOCHT)
Maandag 16 juli: Robin Borneman (UITVERKOCHT)
Dinsdag 17 juli: Daniel Docherty
Woensdag 18 juli: Diggy Dex (UITVERKOCHT)
Donderdag 19 juli: The Como Mamas
Vrijdag 20 juli: Huub van der Lubbe (UITVERKOCHT)

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy maakt indruk met zijn persoonlijke nummers, elastieken stem en weet een hele zaal stil of aan het dansen te krijgen. Live brengt hij zijn soulvolle nummers van het album ‘High On You’ tot leven samen met zijn achtkoppige band, inclusief blazers en twee achtergrond vocalisten waaronder tweelingbroer Xillan.

Hij is een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door en speelde reeds op Lowlands en North Sea Jazz Festival. Inmiddels durven we met potlood ‘de Marvin Gaye van de lage landen’ onder zijn naam te schrijven.

Zaterdag 14 juli 2018 – 17:00 uur – Ticket: € 16,50

het concert van jeangu macrooy is uitverkocht

Jacqueline Govaert

In 1999 werd Jacqueline als frontvrouw van Krezip in één klap bekend in Nederland door het nummer ‘I Would Stay’. Na een reeks hits en succesvolle albums besloot de groep in 2009 te stoppen. In 2010 verscheen Jacquelines eerste solo-album

‘Good Life’ en deze werd vier jaar later opgevolgd met ‘Songs To Soothe’, dat binnenkwam op de eerste positie van de albumcharts. Op het nieuwe album ‘Lighthearted Years’ bladert Jacqueline door haar muzikale leven en vertelt in prachtige liedjes over de zorgeloze jaren.

Zondag 15 juli 2018 – 20.30 uur – Ticket: € 22,00

HET CONCERT VAN JACQUELINE GOVAERT is uitverkocht 

Robin Borneman

Het was ergens in 2013 toen de in het Brabantse Oss geboren zanger-muzikant via een YouTubefilmpje ontdekt werd door Trans-Siberian Orchestra, een

twintigkoppig Amerikaans rock-orkest. En sindsdien is de Bornemantrein niet meer te stoppen. In zijn meeslepende nummers vol dynamiek -noem het gerust mini-hoorspelen- beschrijft en bezingt de eigenzinnige Borneman zijn moed, wanhoop, angst en liefde voor de wereld. Muziek die klinkt als een film met rijke arrangementen die uiteenlopen van heel klein en kwetsbaar tot zeer bombastisch en overweldigend.

Maandag 16 juli 2018 – 20.30 uur – Ticket: € 15,50

het concert van RObin borneman is uitverkocht

Daniel Docherty

Daniel Docherty is een Schotse songwriter en virtuoos gitarist. Hij begon als straatmuzikant en is inmiddels uitgegroeid tot populaire festivalact in zijn thuisland. In Nederland wist hij indruk te maken op Eurosonic en maakte ook al fans met zijn voorprogramma van onder andere Racoon en HAEVN. Eind vorig jaar verscheen de single ‘Hold Me’ van dit wonderkind met gezellige Schotse tongval. Zeker de moeite waard om eens te luisteren als je Daniel nog niet kent.

Dinsdag 16 juli 2018 – 20.30 uur – Ticket € 15,50

KAARTEN VOOR DANIEL DOCHERTY BESTEL JE VIA DEZE LINK

Diggy Dex

Rapper/producent/liedjesmaker Diggy Dex alias Koen Jansen is sinds een jaar of tien een vaste waarde binnen de Nederlandse hiphop. Dex is een niet te missen liveact en behaalt de platina status met lovende recensies in onder andere Nieuwe Revu, NRC Next en 3voor12. Bekende hits zijn Slaap Lekker (Fantastig Toch) en Treur Niet (Ode Aan Het Leven). De laatste single, staat maandenlang in de hitlijsten, behaalt de platina status en wordt zelfs verkozen tot beste Nederlandse single tijdens de BUMA NL Awards 2016.

Woensdag 18 juli 2018 – 20.30 uur – Ticket: € 19,50

het concert van diggy dex is uitverkocht

The Como Mamas

Como, is een klein plaatsje diep in Mississippi dat ongeveer 1.500 zielen telt en nogal wat muzikale lijnen naartoe lopen. Al sinds hun kindertijd, spelen de  drie Como Mamas samen gospel in de lokale kerk. Soul en rauwe gospel direct, recht uit het hart, zonder enige opsmuk en met slechts drie instrumenten. De krachtige, rasperige stem van Ester Mae Smith, de diepe rustgevende stem van Angela Taylor en de energieke, pittige zang van Della Daniels. Wanneer hun stemmen samenkomen ontstaat er iets fenomenaals en waan je, je in een klein houten kerkje in het diepe zuiden van de Verenigde Staten.

Donderdag 19 juli 2018 – 20.30 uur – Ticket: € 16,50

KAARTEN VOOR THE COMO MAMAS BESTEL JE VIA DEZE LINK

Huub van der Lubbe

Vaak begint een zanger in zijn eentje met een gitaar, en groeit tegelijk met het succes de muziekgroep om hem heen. Bij Huub van der Lubbe gaat het omgekeerd. Natuurlijk is hij al decennia zanger van De Dijk, maar daarnaast kiest hij de laatste jaren, wanneer dat kan, ook voor de eenvoudige vorm van optreden: solo, als zanger met gitaar. Daarmee tegemoetkomend aan een verlangen naar eenvoud, bij het publiek en bij hem zelf. Huub brengt liedjes van Concordia, De Dijk, en nieuw werk.

Vrijdag 20 juli – 20.30 uur – Ticket: € 18,50

het concert van huub van der lubbe is uitverkocht

Voor onze kaartverkoop maken we gebruik van het systeem van Active Tickets. Bij vragen neem contact op met +31 (0) 24 – 3554243 of via receptie@doornroosje.nl.

Als een concert niet is uitverkocht, zijn er voor aanvang nog kaarten te koop aan de deur. Er kunnen alleen kaarten voor de desbetreffende dag gekocht worden. Aan de kassa kunt u alleen met PIN betalen.

11
StevenskerkLive 2015. Fotograaf: Jan Willem de Venster