Vierdaagsefeesten

Vierdaagsefeesten, oftewel Party of the Year, is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland, en het op 3 na grootste van Europa. Gedurende 7 dagen treden meer dan 3.000 artiesten op, verspreid over 40 locaties.

Van Latin tot Rock, van Dance tot Kidsloop, van uit je dak gaan tot verrukt luisteren, van biologische lekkernijen tot tasty hamburgers, van grootse milieuvriendelijke vuurwerkshow tot Roze Woensdag.

Een onderdeel van de Vierdaagsefeesten is Stevenskerk Live. Prachtige concerten van aansprekende artiesten in de Stevenskerk. Kortom: de ultieme totaalbeleving. Met ieder jaar een bijzonder aantrekkelijk en divers programma is het dan toch logisch dat jaarlijks 1,6 miljoen bezoekers naar de binnenstad van Nijmegen trekken om te genieten van dit evenement?!

Tijdens Vierdaagsefeesten kun je op meer dan 40 locaties zeven dagen lang genieten van een keur aan optredens, concerten en voorstellingen.
Van country tot comedy en van metal tot meezingers.
En uiteraard is er ook voor de kids een uitgebreid programma-aanbod.

Het complete overzicht van het programma vind je hier en je kunt ook je favorieten selecteren bij ‘mijn programma’. Wil je het programma in je telefoon? Download dan onze app.

Vierdaagsefeesten wordt gelijktijdig georganiseerd met de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen.

Vierdaagsefeesten 2019: 13 t/m 19 juli, editie 50 (een jubileum jaar!)