Party into the Future

Om verder te bouwen aan onze ambitie én die van onze samenwerkingspartners, richten we ons op vier stappen die elk op hun eigen manier draaien om vitaliteit, om levenslust en kracht. Kies maar: waar wil je aan deelnemen, waar wil jij aan bijdragen?

Stappen voor het leven

Genieten van eten en drinken, dat betekent voor jou ook dat je weet waar het vandaan komt, hoe het is geproduceerd. De Vierdaagsefeesten voeren je naar nieuwe soorten, smaken en verschijningsvormen. Je ontdekt nieuwe, pure, veelal regionale producten. Voedingsalternatieven voor de toekomst, die je een energiek en een krachtig gevoel geven. Dat is stappen voor het leven. Gezond, vetarm en suikervrij bijtanken. Zonder kleurstoffen, allergenen en smaakstoffen.

Enkele voorbeelden: Good Food Walk, Boer aan Tafel, Kraanwater Graag

Stappen voor de wereld

Plezier maken tot diep in de nacht, stappen tot het licht wordt – terwijl de eerste lopers al aan hun mars beginnen. Als je dan door die zee van plastic glazen naar je slaapplaats slentert, is het goed om te weten dat Vierdaagsefeesten zich voortdurend inspant om zuinig te zijn op wat we hebben. Delen, hergebruiken, verspilling voorkomen… Dat inspireert ons, daar werken we aan. Sta je open voor duurzame oplossingen? Voor (schijnbaar) onmogelijke ideeën en uitvindingen, die onze omgeving gezond en schoon houden? Hier kun je stappen voor de wereld. Eindeloos genieten met elkaar, en dit meteen mogelijk maken voor toekomstige generaties. Dat is onze ambitie van stappen zonder footprint.

Denk aan lokale groene stroom, PMD-recycling, / Van Afval tot Grondstof, CO2-footprint reductie, duurzaam vervoer, don’t drink and drive.

Stappen voor elkaar

Mooie momenten en ervaringen delen met elkaar. Met alle mogelijke culturen, jong en oud – met en zonder beperking. Optredens bijwonen die de meest uiteenlopende bezoekers bij elkaar brengen. Ervaren wat mensen met elkaar verbindt. Tijdens Vierdaagsefeesten voer je gesprekken met mensen die je nooit eerder zag. Stappen voor elkaar, dat is je verbonden voelen met iedereen die deelneemt. Een beetje voor elkaar en de omgeving willen zorgen. Ontdekken en ‘connecten’ en vooral: samen genieten.

Daarom organiseren we bijvoorbeeld: Dansen met je Oma, Uniek Wandelen, Invaliden Proof Event, Rainbow Wednesday.

Stappen voor jezelf

In beweging blijven. Voortdurend onderweg zijn in stad én omgeving tijdens de gezelligste week van het jaar. Je legt kilometers af langs parken, pleinen, strand en water… Dat is stappen voor jezelf – samen met al die anderen. Vierdaagsefeesten betekent voor jou een time-out, maar  wel een heel actieve. Je laadt je lichaam en geest weer helemaal op.
Door ’s ochtends een rondje te rennen of te fietsen, of een duik te nemen. Door even in stilte te genieten. Om daarna weer helemaal los te gaan bij al die geweldige activiteiten en optredens.

Een kleine greep uit ons aanbod:  Kidsloop, Wereldrecord Yoga, Klassiek goes Underground

Deze informatie over onze propositie kun je downloaden via deze link (PDF)