Klassiek goes Underground

DIT IS INFORMATIE M.B.T. VIERDAAGSEFEESTEN 2018

Van zaterdag 14 juli t/m maandag 16 juli 2018 tijdens Vierdaagsefeesten genieten bezoekers tussen 20.00 uur en 21.30 uur van klassieke muziek op een zeer bijzondere locatie.
Op deze manier heeft u klassiek nog nooit beleefd; Vierdaagsefeesten maakt het mogelijk.

De Hardstyle Pianist, het Noviomagum Wind Orchestra en het Nijmeegs Mannenkoort nemen elk een avond voor hun rekening van het klassieke muziekprogramma tijdens Vierdaagsefeesten. De onderste verdieping van de parkeergarage Kelfkensbos dient ook dit jaar weer als concertzaal van Klassiek goes Underground. Deze zeer bijzondere locatie zorgt voor een unieke akoestiek.

Programma Klassiek goes Underground

Hardstyle Pianist

Zaterdag 14 juli 2018 – 20.00 uur

In slechts één jaar bestormde de Hardstyle Pianist de hardstyle scene door het arrangeren van bekende hardstyle hits en deze uit te voeren op klassieke piano.

De pianist speelt in veel gevallen solo, maar speelt ook regelmatig samen met andere solo-muzikanten, zangers en zijn eigen Hardstyle Pianist Ochestra. Hoewel de Hardstyle Pianist pas in 2016 zijn hardstyle-carrière is begonnen, speelde hij onder andere al live tijdens de Q-dance FREAQSHOW, Defqon in 2017 en Hard Bass in 2018. Hij lanceerde drie singles in samenwerking met bekende DJ’s en introduceerde zijn nieuwe concept ‘Hardstyle Pianist In Concert’. Hiermee bereikt hij een publiek van zowel hardstyle liefhebbers als mensen die nog niet bekend zijn met hardstyle muziek.

Het CONCERT VAN De hardstyle pianist IS UITVERKOCHT

 

Noviomagum Wind Orchestra (NMWO)

Zondag 15 juli 2018 – 20:00 uur

Het Noviomagum Wind Orchestra is een symfonisch blaasorkest van zo’n 35 amateurmusici uit Nijmegen en staat onder leiding van artistiek leider en dirigent Lex Bergink. De muziek die het NMWO ten gehore brengt staat in het teken van de vier jaargetijden: winter, lente, zomer en herfst. De klanken zijn verfrissend als een zomerse bui en verassend als een donderslag bij heldere hemel, in uitvoering van klassieke en moderne componisten. Drie keer per jaar geeft NMWO een concertserie, vaak rond een bijzonder thema.

Het CONCERT VAN het noviomagum wind orchestra IS UITVERKOCHT

 

Koninklijke Zangvereeniging Nijmeegs Mannenkoor (KZNM)

Maandag 16 juli – 20:00 uur

De Koninklijke Zangvereeniging Nijmeegs Mannenkoor neemt een prominente plaats in, in het culturele leven van Nijmegen en kent een zeer gevarieerd repertoire in meerdere talen. Het omvat niet alleen originele mannenkoormuziek, maar ook opera-, operette-, musical-, kerk- en moderne muziek. Het koor, onder leiding van de professionele dirigent Dion Ritten, bestaat in 2019 al 160 jaar en daarmee behoort het tot de oudste mannenkoren van Nederland. De solisten zijn: Miriam Martens – dwarsfluit, Mireya Derksen – sopraan en achter de piano: Veron Jongstra. Kwaliteit van de koorklank en uitbreiding van het repertoire hebben zij hoog in het vaandel staan.

Het CONCERT VAN De Koninklijke zangvereeniging Nijmeegs mannenkoor IS UITVERKOCHT

Tickets reserveren

Wilt u het meemaken? Er geldt een maximaal aantal bezoekers, dus wees er snel bij, want op = op. Vanaf vrijdag 18 mei 2018 om 10:00 uur kunt u tickets reserveren.
Klassiek Goes Underground is vrij toegankelijk maar omdat het aantal plaatsen beperkt is heeft u wel een – weliswaar gratis – ticket nodig!

In verband met het beperkte aantal zitplaatsen verstrekken we maximaal 2 tickets per persoon.

 

13