13-19 juli 2024Nijmegen
Group
Placeholder for 0607 Wet Works Doornroosje Banner 1934x1088 c default0607 Wet Works Doornroosje Banner 1934x1088 c default

Nog voordat de Vierdaagse begint kunnen de eerste kilometers al gemaakt worden tijdens Wet/Works: Wadloop! Op maandag zal Wet/Works de Merleyn overspoelen met de lekkerste en meest groovy Minimal House die Nijmegen te bieden heeft. Kom jouw Vierdaagse stappen zetten tijdens Wet/Works: Wadloop!

Deze avond aan het roer: niemand minder dan Marsolo. Met support van grote namen als Chris Stussy, Sidney Charles en Folamour maakt hij grote stappen in de muziekwereld. Niet bang om de regels te breken, weten we zeker dat hij zal zorgen voor een onvergetelijke tocht.

De warm-up wordt verzorgd door onze eigen Nijmeegse Grøøve Brøthers. Een jaar geleden hebben ze ons verblijd met hun heerlijke grooves op onze eerste editie, en we zijn dan ook blij dat we deze 2 vrienden weer mogen verwelkomen op onze eerste Vierdaagse editie.

De laatste kilometers zal het Wet/Works team jullie onderdompelen met hun hoge energie en unieke vibe. Maak je borst maar nat en kom dansen, kom grooven, kom genieten.

Theme

Placeholder for 11 vier de nacht11 vier de nacht

Celebrate the night

The complete indoor programming after midnight is now also included in the program of de…

Location & stage

Placeholder for 11 vier de nacht11 vier de nacht

Merleyn

Login
View cart