Vierdaagsefeesten
13-19 juli 2024nijmegen
Stadseiland Stek Gehele week: 16:00 - 21:00 Sunday, Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday: 16:00 - 21:00

Coco's Fishbar

Placeholder for Stadseiland Cocos 21Stadseiland Cocos 21

Coco’s Fishbar: Eerste Fresh Fish Market van Nijmegen.

Coco’s Fish Bar opent haar deuren opnieuw op het Stadseiland Stek! De eerste Fresh Fish Market van Nijmegen heeft tijdens de Vierdaagsefeesten 2023 haar debuut gemaakt met – zoals de naam het al een beetje laat doorklinken – dagverse vis. Op het strand, direct aan het water geniet je van een unieke culinaire ervaring.

Nijmegenaren en andere bezoekers kunnen zich hier dagelijks tussen 16:00 en 21:00 uur melden bij de visafslag, waar de dagelijkse vangst op het ijs ligt te wachten. Hier kunnen de gasten zelf een shared dinner samenstellen of kiezen uit door de chef samengestelde platters, waarna deze items live op het strand vanuit een heuse theaterbar worden bereid door onze chefs. 

Van oesters tot verse tonijn, deze visbar maakt de Vierdaagsefeesten compleet! Voor de liefhebber worden een aantal prachtige wijnen geserveerd, die uiteraard volledig zijn afgestemd op de catch of the day. Ook voor de vega(n) eters is er iedere dag een aanbod aan lekkere frisse gerechten.

Waan jezelf in het buitenland om de drukte van de stad te ontvluchten met als pareltje het uitzicht op de Waalkade van Nijmegen. Vanaf 20:00 uur zullen onze DJ’s en concepten een ware Ibiza vibe neerzetten waar de voetjes toch echt van de vloer moeten!

Openingstijden:
Coco’s Fishbar:          16:00 – 21:00 uur
Coco’s Disco:             20:00 – 00:00 uur
Coco’s Kiddo Club:    14:00 – 16:00 uur

CO2 Footprint

Location & stage

Placeholder for Strandbar StekStrandbar Stek

Stadseiland Stek

A place where everyone can discover, meet and experience. At Stadseiland Stek, tranquility and…

Login
View cart