Roxeanne Hazes, The Teskey Brothers en Josh Ritter maken de line-up van StevenskerkLive compleet.

Geplaatst op 10:00 artikel

Na de eerder aangekondigde LUWTEN, Echo Collective plays ‘Amnesiac’, KOKOROKO en Lucky Fonz III, maken Roxeanne Hazes, The Teskey Brothers en Josh Ritter de line-up van StevenskerkLive compleet.

Alles even goed beluisteren? Check onze Spotify Playlist

 

Roxeanne Hazes
Dinsdag 16 juli 2019 – 20:30 uur (deuren: 19.30 uur)
Stijl: pop, nederlandstalig
Roxeanne brak door met haar Edison-bekroonde debuutalbum ‘In Mijn Bloed’. Sinds de release is het hard gegaan voor de zangeres. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde ze met haar band door het hele land. Tijdens de Vierdaagsefeesten staat ze in de Stevenskerk.
Het album ‘In Mijn Bloed’ werd heel goed ontvangen met enorme media-aandacht en vele miljoenen streams. Na de geboorte van haar zoon keerde ze terug op de planken met een uitverkochte mini-tour. In het voorjaar van 2017 werd het album ‘In Mijn Bloed’ voorafgegaan door de single ‘Ik Was Toch Je Meisje’. Dat nummer werd meteen een groot succes met meer dan vier miljoen streams en evenzoveel views van de spraakmakende videoclip.
Ticket: € 16,50  (inclusief servicekosten)

Naar kaartverkoop

 

The Teskey Brothers
Woensdag 17 juli 2019, 20:30 uur (deuren: 19:30 uur)
Stijl: roots, folk, pop
Wanneer je luistert naar The Teskey Brothers zou je denken dat dit het werk is van een jaren ’70 blues- of soulzanger uit Memphis. Zanger John Teskey en zijn band zijn echter een groep jonge twintigers uit een dorp net buiten Melbourne. Gewapend met een doorrookte whiskey-stem en een onweerstaanbare groove maken ze een rauwe combinatie van soul en blues, aangevuld met een vleugje southern-rock. Het zeer goed ontvangen debuutalbum ‘Half Mile Harvest’ is in hun eigen thuisstudio opgenomen op een vintage
taperecorder. Dat gaat zeker prachtig klinken in de akoestiek van de Stevenskerk tijdens de Vierdaagsefeesten.
Ticket: € 16,50 (inclusief servicekosten)

UITVERKOCHT

 


Josh Ritter
Donderdag 18 juli 2019, 20:30 uur (deuren: 19:30 uur)
Stijl: folk, roots, pop
Josh Ritter is de Amerikaanse zanger en liedjessmid die regelmatig vergeleken wordt met grootheden als Bruce Springsteen, Leonard Cohen en Bob Dylan.
Ritter heeft eenzelfde soort dwang in zijn nummers: je moet haast wel luisteren. Zijn stem, licht en hees, buigt teder over de melodieën terwijl de muziek, soms vloeiend en soms venijnig, je meesleept in een zoete melancholie. Ritter werd in 1976 geboren en bracht vanaf zijn muzikale debuut in 1999 elf albums uit. Het elfde album, dat ‘Fever Break’ heet, is net verschenen.
Ticket: € 19,50 (inclusief servicekosten)

Naar kaartverkoop

Naar kaartverkoop en info over LUwten, echo collective plays ‘Amnesiac’, Kokoroko en lucky fonz III